Hem » Åkgräsklippare räntefritt

Köper man en åkgräsklippare så innebär de flesta typer av konsumentkrediter som erbjuds av butiker en mycket ofördelaktig ränta och avgifter. Därför kan man ofta spara enorma summor på att istället köpa sin åkgräsklippare räntefritt. Det gör man enklast genom att man betalar den med något av kreditkorten i listan nedan.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Fördelen med att köpa en åkgräsklippare räntefritt med kreditkort framför andra alternativ är dels priset, men också att man kan välja helt själv i vilken butik man ska betala räntefritt. Detta gäller i samtliga butiker för samtliga åkgräsklippare som befinner sin inom prisintervallet 3000-20 000 kronor. För att du ska kunna genomföra betalningen räntefritt så krävs det först och främst att du har täckning för transaktionen. När du gjort köpet så loggar du in i internetbanken för kreditkortet och anmäler transaktionen för räntefri avbetalning. Du kan då välja om du vill betala din åkgräsklippare räntefritt över 6, 12 eller 24 månader. Har du täckning för detta på ditt kreditkort kan du även ansöka om räntefri betalning för andra transaktioner.

Denna betalning av åkgräsklippare är mycket riktigt räntefri. Det som man dock behöver känna till är att de flesta banker eller kreditkortsföretag tar ut en administrativ avgift i månaden så länge som avbetalningen löper. Den ligger normalt på mellan 20-50 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *