Hem » Apple Air på avbetalning

Ett bra sätt för att finansiera sitt köp av Apple Air genom avbetalning är att upprätta en avbetalning direkt hos webbshoppen. Det möjliggör i de flesta fall en mycket lång återbetalningstid, vilket också innebär en låg månadskostnad för din Apple Air. Nedanför hittar du olika butiker online där man kan köpa sin Apple Air på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När du lägger upp en avbetalning för din Apple Air direkt hos butiken så innebär det vissa fördelar. De flesta webbshoppar har genom avbetalning hos dem själva möjligheten att erbjuda kunderna mycket långa och förmånliga återbetalningstider. För den som önskar en mycket lång återbetalningstid är det exempelvis möjligt att betala av köpet på upp till 6 eller ibland 7 år.

Men det finns andra fördelar. Genom en avbetalning direkt hos webbshoppen så har du allt relaterat till din Apple Air på samma plats. Till exempel kredit, garanti, service och liknande. Det gör det mycket smidigt om du skulle behöva göra några ändringar i din avbetalning, eller kanske utnyttja garanti.

Andra alternativ

De alternativ som finns till att lägga upp en avbetalning direkt hos butiken är att utnyttja externa finansieringslösningar. Detta kan vara att till exempel ta ett lån från banken, men det kan också vara att göra ett fakturaköp hos ett externt fakturaföretag som finns integrerat hos många webbshoppar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *