Hem » Apple-dator på avbetalning

Ett populärt alternativ för att finansiera köpet av en Apple-dator är att köpa den hos en webbutik som erbjuder kunderna avbetalning. Då kan man dela upp betalningen över ganska lång tid, samtidigt som man får en låg månadskostnad för Apple-datorn. Nedanför hittar du olika webbshoppar där man kan köpa en Apple-dator på avbetalning till låg månadskostnad.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När man upprättar en avbetalningsplan direkt hos butiken för en Apple-datorn så är det i många fall möjligt att få en avbetalningsplan som löper över mycket lång tid. Genom att upprätta en avbetalningsplan för din Apple-dator med lång löptid så får du även ner månadskostnaden avsevärt.

Dessutom blir köpet och avbetalningen bekväm och smidig i och med att finansiering, garanti, service och annat produktrelaterat är samlat på samma ställe. Det kan ha fördelar om något skulle vara fel på din Apple-dator, eller om du av någon annan anledning skulle behöva lämna datorn i retur till butiken.

Låna pengar till Apple-datorn

Vad man också kan göra för att finansiera sitt köp av Apple-dator är att låna pengar externt till köpet. Nackdelen är då att man separerar finansieringen från övrigt relaterat till produkten, men i utbyte kan man i vissa fall få lite lägre ränta. Nedanför hittar du lån som kan vara lämpliga när man ska köpa en Apple-dator.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *