Hem » Apple-dator på delbetalning

För att göra sitt köp av Apple-dator lättare väljer många att köpa på delbetalning. Det gör att man kan dela upp betalningen av Apple-datorn på upp till mellan fyra-fem år. Nedanför hittar du en lista över olika butiker på nätet där man kan köpa sin Apple-dator på delbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När man köper en Apple-dator på delbetalning hos någon av butikerna ovanför kan man få en delbetalning över en mycket lång tid. Detta beror på att butikerna själva står för finansieringen av din delbetalningsplan. Med andra ord vill de skapa förmånliga villkor hos just dem genom att erbjuda dig lägsta möjliga månadskostnad. Det gör alltså att du inte behöver belasta din privatekonomi särskilt hårt varje månad, även om du köper en Apple-dator som ju har ett förhållandevis högt pris. Du kommer sällan att betala mer än några hundralappar för din Apple-datorn varje månad.

Generella krav för delbetalning

För att kunna upprätta en delbetalning för din Apple-dator så ställs det vissa generella krav från butikens sida. Dessa är bland annat att man har någon form av stadigvarande inkomst, att man är fri från betalningsanmärkningar, samt att man är över 18 år gammal.

Om du inte hittar den dator du söker i listan ovanför så kan du också finansiera dator-köpet genom att låna pengar. På detta sätt så kan du handla från valfri butik med lång återbetalning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *