Hem » Apple Macbook Air på avbetalning

För den som vill köpa en Apple Macbook Air på avbetalning finns det flera alternativ om man köper datorn över nätet. Det går bland annat att upprätta en avbetalning från ett fakturaköp samt att upprätta en avbetalningsplan för datorn direkt hos butiken. Nedanför hittar du butiker på nätet som erbjuder sina kunder att köpa en Apple Macbook Air på avbetalning direkt hos dem själva.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När man upprättar en avbetalning för sin Apple Macbook Air direkt hos butiken så brukar det vara möjligt att delbetala sitt köp över en mycket lång tidsperiod. Normalt kan man delbetala Apple Macbook Air-datorn på upp till mellan 5-6 år. Detta innebär naturligtvis också att du får en månadskostnad som är mycket låg för din dator, även om kontantpriset är högt. Det gör att du kan unna dig en lite dyrare dator på en gång samt att du får mer pengar över till annat varje månad.

När du väl upprättat en avbetalningsplan för din Apple Macbook Air så kan du dessutom när som helst välja att slutbetala hela beloppet.

Dessa krav behöver man normalt uppfylla

För att upprätta en avbetalning för sin Apple Macbook Air direkt hos butiken behöver man normalt uppfylla vissa generella krav. Dessa är bland annat att man är över 20 år gammal, inte har några anmärkningar hos Kronofogden samt att man har en årlig inkomst som gör det möjligt att följa avbetalningen enligt plan. Därför kan en kreditprövning komma att göras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *