Hem » Apple-TV på avbetalning

Om man ska köpa en Apple-TV så kan det vara bekvämt att upprätta en avbetalning för köpet. Det gör att man hos de flesta butiker har möjligheten att betala av sin Apple-TV på mellan 50-60 månader. Detta till en mycket låg månadskostnad. Nedanför i listan hittar du olika butiker där man kan köpa sin Apple-TV på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en Apple-TV på avbetalning innebär förstås att man betalar lite mer för sin Apple-TV än vad man skulle göra om man köper loss den direkt. Dock brukar de flesta ändå föredra avbetalning eftersom det gör att man får mycket pengar över till annat varje månad sett till den låga månadskostnaden man för för sin Apple-TV. Risken är att köpet belastar ens privatekonomi ganska kraftigt, om man skulle köpa loss den direkt. I skrivande stund går det att köpa sin Apple-TV på avbetalning till så låg månadskostnad som 69 kronor månaden. Detta förändras dock kontinuerligt.

Vilka krav ställer butiken på dig som kund?

För att kunna upprätta en avbetalning för sin Apple-TV så krävs det att man genomgår en kreditprövning. I de flesta fall kräver butiken att man har fast inkomst på över 120 000 kronor per år samt att man inte har några betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *