Hem » Apple Watch på avbetalning

Hos flera butiker på nätet är det möjligt att köpa en Apple Watch på avbetalning direkt. Man brukar själv kunna välja över hur lång tid Apple Watchen ska betalas av, med möjlighet till mycket långa återbetalningstider. Nedanför hittar du olika butiker på nätet där man kan köpa en Apple Watch på avbetalning med finansiering direkt hos webbutiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Väljer du att köpa din Apple Watch på avbetalning direkt hos webbutiken så drar du nytta av de fördelar som finns med att ha finansieringen av Apple Watchen på samma ställe som man har garanti, service osv. Detta förenklar avsevärt om något problem skulle uppstå, till exempel att man skulle behöva skicka sin Apple Watch i retur till webbutiken eller liknande.

Men när man väljer att finansiera sitt köp hos butikerna själva så brukar det även vara möjligt att upprätta en avbetalning över en mycket lång tidsperiod. Hos butikerna du hittar ovan är det exempelvis möjligt att betala av köpet ofta på upp till så länge som 60 månader.

Alternativ till avbetalningsplan hos webbutiken

Om man inte vill upprätta en avbetalning hos butiken, inte får den godkänd eller liknande så kan man också välja att delbetala köpet genom att låna pengar externt, exempelvis hos en bank. Med detta alternativ kan man också välja att delbetala krediten över en lång tidsperiod. Dessutom går det ibland att få en ganska förmånlig ränta om man lånar. Nedanför hittar du olika lån som kan passa dig som ska köpa en Apple Watch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *