Hem » Avbetalning hos CDON

cdonCDON är en mycket stor webbutik med sortiment inom de allra flesta kategorier. Hos CDON finns det miljontals olika produkter att välja bland. När man handlar hos CDON så finns även möjligheten till att köpa på avbetalning. Avbetalning hos CDON sker i samarbete med kreditföretaget Qliro, som är en del av Qliro Group, där CDON ingår.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du blir godkänd för delbetalning eller ej hos Qliro beror lite på din ekonomiska situation. Du får dock besked kring huruvida din ansökan blir godkänd direkt.

Hos CDON kan du välja att dela upp betalningen av ditt köp på 3, 6, 12 eller 36 månader. Avbetalningen hos CDON är räntefri om du delbetalar på upp till 12 månader. Ränta tillkommer dock på avbetalningar som är 36 månader långa med 9,95%. Vad man också behöver räkna in när man upprättar en avbetalning hos CDON är att uppläggningsavgift alltid tillkommer. Räntor och avgifter som tillkommer för de olika avbetalningsplanerna hittar du nedanför.

CDON delbetalning

 

Men hos CDON kan man faktiskt välja ytterligare ett alternativ för att avbetala köpet. Detta är genom Qliros så kallade kreditkonto. Med detta konto så är man mer flexibel i sina inbetalningar, och man kan i stort sett välja själv hur mycket man ska betala in varje månad. Från 1/24 av beloppet och uppåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *