Hem » Avbetalning hos Conrad

conrad logoConrad är en e-handel som säljer elektronik över nätet. Conrad erbjuder ett stort utbud av hemelektronik inom de flesta kategorier. Genom ett samarbete med Klarna så är det även möjligt att köpa elektronik på avbetalning hos Conrad.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När man köper på avbetalning hos Conrad så har de egentligen själva inte så mycket att göra med detta eftersom finansieringen ligger externt, hos fakturaföretaget Klarna. En avbetalning hos Klarna innebär generellt två stycken olika typer av möjligheter till avbetalning. Dessa är genom en fast avbetalning eller genom en avbetalning på konto.

Väljer man en fast avbetalning kan man betala av köpet på mellan 6-24 månader. Denna fasta avbetalning hos Conrad (Klarna) innebär att man betalar in ett fast belopp varje månad.

Men om man istället skulle vilja vara lite mer flexibel när man betalar av sitt köp kan man även välja att öppna ett kreditkonto hos Klarna. På detta sätt kan man betala av köpet i sin egen takt, mot att man betalar lite högre ränta på sin skuld till Klarna. Räntan som man betalar på ett kreditkonto hos Klarna ligger för närvarande på 19,9%.

Oavsett vilken typ av avbetalning hos Conrad i samarbete med Klarna som man väljer så behöver man också räkna med att Klarna tar ut en uppläggningsavgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *