Hem » Avbetalning hos Elgiganten

elgigantenElgiganten är en kedja butiker som finns i ett flertal nordiska länder. Elgiganten erbjuder ett brett sortiment av produkter inom elektronik till bra priser. Det är möjligt att handla från Elgiganten både över nätet eller hos någon av de många fysiska butiker som finns. För att finansiera köp av elektronik erbjuds även avbetalning hos Elgiganten.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Möjligheter till avbetalning hos Elgiganten

Elgiganten erbjuder avbetalning i samarbete med kreditföretaget Ecster. På detta sätt är det möjligt att få en kontokredit att handla för på allt mellan 2000 kronor och 100 000 kronor. Genom Ecster brukar det sedan vara möjligt att delbetala köpet på allt mellan 6-36 månader. Räntan på avbetalningen hos Elgiganten varierar beroende på över vilken tid den sträcker sig samt vilket totalt belop det handlar om. Men den totala effektiva räntan kan ligga på allt mellan ett par procent och upp till runt 20%.

Villkor för avbetalning

De villkor som finns för att man ska få köpa på avbetalning hos Elgiganten är generellt att man är över 18 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar, samt att man har en årlig inkomst på över 120 000 kronor.

Om du inte skulle bli godkänd för avbetalning

I det fall du inte skulle uppfylla de kriterier som finns för avbetalning så behöver man vända sig externt. Man kan i detta fall exempelvis låna pengar från en extern kreditgivare, alternativt skaffa ett kreditkort som man delbetalar köpet genom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *