Hem » Avbetalning hos Elon

elon avbetalningElon är en vitvarukedja med cirka 190 olika vitvarubutiker över hela Sverige. Elon erbjuder även sina kunder möjligheten att köpa vitvaror på avbetalning. Detta erbjuder Elon i samarbete med Santander Consumer Bank på allt mellan 3 och 23 månader. Delbetalningen är räntefri, dock landar den effektiva räntan på mellan 10-20% när man inkluderar uppläggnings- och aviavgifter.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Vilka krav finns för att upprätta en avbetalning hos Elon?

Elon i samarbete med Santander Consumer Bank har vissa krav för att kunna godkänna dig för avbetalning. Bland annat krävs det att du har en årsinkomst som överstiger 80 000 kronor från tjänst eller från pension. Vidare krävs det att du är över 18 år samt att du inte har några betalningsanmärkningar.

När man ska upprätta en avbetalning hos Elon så gör man normalt detta hos Santander Consumer Bank i förväg, för att sedan ha finansieringen klar när man sedan anländer till butiken. Den minsta kreditgränsen man kan välja är 10 000 kronor. Sedan går det att få en kreditgräns på allt upp till 100 000 kronor.

Elon erbjuder även sina kunder tjänsten att installera de vitvaror man beställer hem. Det går också att få sina gamla vitvaror bortforslade. På stora delar av vitvarusortimentet tillämpar Elon fem års garanti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *