Hem » Avbetalning hos Inet

inetFör att finansiera sitt köp väljer många som handlar hos Inet att köpa på avbetalning. Inet erbjuder avbetalning i samarbete med fakturaföretaget Klarna. Detta gör, såvida man uppfyller Klarnas villkor för delbetalning att man får möjligheten att delbetala sitt köp över valfri tidsperiod på upp till 36 månader.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Genom Inets samarbete med Klarna så kan man välja att delbetala alla köp man gör som är mellan 2500 och 50 000 kronor. Vidare väljer man sedan själv om man vill upprätta en avbetalning på 6, 12, 24 eller 36 månader. Dessa olika tidsperioder har sina olika respektive för- och nackdelar. På upp till 12 månader så får man en räntefri avbetalning hos Inet, medan en avbetalningsplan på 36 månader naturligtvis också ger en lite lägre månadskostnad. För att hitta det alternativ som passar dig bäst kan du använda dig av tabellen som finns nedanför på denna sida.

iNet avbetalning

 

När du ska upprätta en avbetalning för dit köp hos Inet så finns det några grundkriterier. Dessa är att du är över 18 år gammal samt att du är folkbokförd i Sverige. Vidare kommer Klarna att utföra en kreditprövning på dig för att på detta sätt avgöra huruvida du har betalningsförmåga eller ej för att fullfölja avbetalningsplanen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *