Hem » Avbetalning hos Komplett

komplett logoKomplett erbjuder sina kunder ett stort utbud inom dator, mobil och hemelektronik. Men Komplett erbjuder även sina kunder att upprätta en avbetalning för sina köp hos dem. Att upprätta en avbetalning hos Komplett kan man göra på mellan 12-36 månader på de köp som sträcker sig mellan 1 000-40 000 kronor.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa på avbetalning hos Komplett gör att man kan få råd med elektronik som man kanske annars inte skulle kunna betala hela beloppet på på en gång. På detta sätt när man betalar av sina köp lite i taget så slår det inte lika hårt på ens ekonomi, och man får mer över till annat varje månad.

Hos komplett, jämfört med hos andra elektronikwebbshoppar så spelar det ingen större roll huruvida man väljer att betala av sitt köp över kort, eller över lång tid. Detta kan du se i tabellen som du hittar nedanför.

Komplett avbetalning

 

Liksom vad man kan notera i tabellen ovanför är att det inte skiljer sig i kostnader och räntor beroende av vilken längd på avbetalningen man väljer hos Komplett.

Hur köper man på avbetalning hos Komplett?

För att kunna köpa på avbetalning genom Komplett så krävs det att man legitimerar sig med BankID. Komplett kommer sedan att göra en kreditkontroll för att avgöra din förmåga att kunna följa avbetalningsplanen som du upprättar hos dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *