Hem » Avbetalning hos Media Markt

Media Markt är en elektronikkedja som både är stor online samt i form av fysiska butiker i ett stort antal städer i Sverige. Media Markt erbjuder även sina kunder möjligheten till att köpa på avbetalning. Media Markt kallar sin avbetalning för ”Smart Delbetalning” och innebär att man som kund kan köpa på avbetalning med en relativt låg månadskostnad.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Hos Media Markt är det möjligt att delbetala alla köp som är mellan 1 500-80 000 kronor. Månadskostnaden blir då mellan 150 och 1500 kronor enligt tabellen som du hittar nedanför.

media markt

 

Detta gör att man hos Media Markt enkelt kan upprätta en avbetalning på över 30 månader. Givetvis beroende av vilket belopp som man handlar för.

Media Markt erbjuder även andra typer av förmånliga alternativ för att finansiera sitt köp. Det är till exempel möjligt att köpa nu och betala nästa månad. Likaså kan man välja att skuta upp betalningen för sitt köp i upp till fyra månader, utan att behöva betala ränta.

Generellt erbjuder Media Markt möjligheten att betala räntefritt på upp till 12 månader när man handlar hos dem. Det som dock tillkommer vid denna typ av delbetalning är en uppläggningsavgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *