Hem » Avbetalning hos NetOnNet

netonnetOm man vill delbetala elektronik över nätet så finns det flera möjligheter till att göra detta. Bland annat så kan man upprätta en avbetalning hos elektronikkedjan NetOnNet. NetOnNet finns både som fysisk butik samt som en webbutik. NetOnNet är bland annat kända för att ha ett mycket stort sortiment och urval av elektronik.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

NetOnNet kan erbjuda sina kunder att köpa hos dem på avbetalning genom ett samarbete med Resurs Bank. Detta samarbete innebär att man handlar som vanligt hos NetOnNet, och sedan lägger finansieringen hos Resurs Bank. Genom detta samarbete så har man alltid mellan 30-60 dagars kredit på sina köp. När den första fakturan sedan kommer hem så kan man välja över hur lång tid man vill upprätta en avbetalningsplan. Det är normalt möjligt att delbetala sitt köp på allt mellan 1-72 månader. Samt helt räntefritt på upp till 12 månader. I tabellen nedanför hittar du de olika alternativen för delbetalning hos NetOnNet, samt vad de innebär i kostnader och ränta.

NetOnNet avbetalning

Som man kan se ovan så lönar det sig normalt att delbetala köpet över en kortare tid, eftersom man i dessa fall får lägre ränta, samt en lägre uppläggningsavgift på avbetalningen. Men å andra sidan så gör en avbetalningsplan över en lång tid att man får en låg månadskostnad, och på så vis mer pengar över till annat varje månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *