Hem » Avbetalning hos Teknikmagasinet

teknikmagasinetTeknikmagasinet är en välkänd svensk elektronik- och teknikkedja som har ett stort sortiment av varor inom dessa kategorier. När man handlar från Teknikmagasinet så är det också möjligt att upprätta en avbetalning för sitt köp. Avbetalning hos Teknikmagasinet sker i samarbete med faktureringsföretaget Klarna, som också erbjuder att köpa på faktura.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att upprätta en avbetalning hos Teknikmagasinet för sitt köp är mycket enkelt. För alla belopp du handlar för som överstiger 1000 kronor är detta möjligt. När du plockat i varorna som du önskar i varukorgen fyller du sedan i dina personuppgifter i Klarna Checkout och ansöker om avbetalning. Uppfyller du Klarnas krav för avbetalning kommer du att godkännas och kunna påbörja avbetalningen för ditt köp kommande månader. När du upprättar en avbetalning hos Teknikmagasinet genom Klarna så kan du välja att betala av köpet över både lång och kort tid. Vanligtvis på mellan 3-36 månader. Nedanför hittar du de avgifter och räntor som gäller när du väljer olika tidsperioder för din avbetalning.

teknikmagasinet avbetalning

 

Likt vad man kan se ovan så är det genom Klarna möjligt att betala av sitt köp hos Teknikmagasinet räntefritt om man upprättar en avbetalning på under 12 månader. Dock behöver man för denna typ av avbetalning räkna med en uppläggningsavgift för avbetalningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *