Hem » Avbetalning hos Webhallen

webhallenWebhallen är en butik som både finns på nätet och i fysiska butiker. I ett samarbete tillsammans med Klarna erbjuder Webhallen sina kunder också att delbetala köp på upp till så lång tid som 36 månader. Du får i kassan hos Webhallens webbutik direkt reda på om du blir godkänd för delbetalning eller inte.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du handlar i Webhallens butik för belopp på upp till 1000 kronor så är det möjligt att genom Klarna delbetala ditt köp över 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. I den tabellen som du finner nedanför så hittar du de olika alternativen, samt vilka extra kostnader som respektive alternativ innebär.

Webhallen

 

Generellt lönar det sig att köpa på avbetalning över kortare tid hos Webhallen. På detta sätt så kan man helt slippa att betala ränta på avbetalningsplanen för köpet.

Längst ned i tabellen ovan hittar du något som heter kreditkonto. Detta är ett kreditkonto från Klarna där man betalar lite högre ränta, men samtidigt har möjligheten att vara mycket flexibel i med hur mycket och hur ofta man ska göra inbetalningar. Detta alternativ kan exempelvis vara bra för dig som får in pengar på lite mer oregelbunden basis än den som har en fast månadslön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *