Hem » Avbetalning med Klarna

klarnaKlarna är ett företag som sköter faktureringen åt ett stort antal e-handlare. Klarnas betallösning gör det möjligt för handlarna att erbjuda kunderna olika typer av avbetalning.

Fast eller flexibel avbetalning

När man gjort sin beställning i butiken och väljer att köpa på avbetalning med Klarna så kan man välja om man vill ha avbetalningen fast eller flexibel. En fast avbetalning fungerar ungefär som en avbetalningsplan. Man väljer i förväg över hur många månader man vill dela upp köpet och betalar därefter in ett fast belopp som faktureras varje månad. Här nedanför hittar du villkoren när man väljer fast avbetalning med Klarna:

Klarna fast delbetalning

 Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Väljer du istället flexibel delbetalning så gäller följande villkor:

Flexibel delbetalning Klarna

 

Är du intresserad av att köpa varor på avbetalning hittar du ett stort antal webbutiker med Klarna genom länken.

Som man ganska enkelt kan tyda ovanför så betalar man en relativt hög effektiv ränta när man upprättar en avbetalning hos Klarna. Och vissa söker därför alternativ till denna delbetalning. Ett relativt bra alternativ hos Klarna finns när man genomför köpet. Då går det att välja att skjuta upp betalningen en eller två månader mot en avgift på 29 kronor. Beroende av hur stort belopp totala köpet handlar om så behöver detta inte innebära en jätteränta på totalbeloppet.

Det är ju också möjligt att välja andra fakturaföretag än Klarna. Då ser betalningsvillkoren ofta relativt lika ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *