Hem » Avbetalning utan Klarna

Om man någon gång har slarvat med betalningen hos Klarna, eller om man inte uppfyller deras krav för att upprätta en avbetalning så går det i vissa fall inte att upprätta en avbetalning hos dem. Då behöver man handla i butiker med alternativ till Klarna, till exempel Svea Ekonomi, Collector eller liknande. Men det går också att handla från en butik som erbjuder sina kunder att upprätta en avbetalning direkt. Se exempel nedanför.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

De flesta större butiker på nätet använder sig av Klarna för sin fakturering och sina avbetalningar. Men att upprätta en avbetalning utan Klarna behöver nödvändigtvis inte innebära att man får sämre villkor. Hos de flesta butiker på nätet som erbjuder avbetalning direkt hos dem själva så går det normalt att upprätta en avbetalning över en mycket lång tidsperiod. Inte sällan på upp till fem eller sex år, även för mindre belopp.

Uppfyller du kraven?

I de flesta fall så finns det vissa krav som man behöver uppfylla för att upprätta en avbetalning. Dessa krav är bland andra att man har någon form av inkomst för att göra inbetalningar på avbetalningsplanen, att man är över 18 år gammal och att man inte har några betalningsanmärkningar hos Kronofogden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *