Hem » Badkar på avbetalning

För att kunna unna sig ett lite bättre badkar på en gång underlättar det om man köper badkaret på avbetalning. Att köpa badkar på avbetalning är ganska enkelt att göra när man handlar över nätet. Nedan kan du läsa om de vanligaste sätten för att köpa badkar på avbetalning samt i vilket fall man bör välja vilket alternativ.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Badkar på avbetalning med faktura

Ett relativt snabbt och enkelt sätt att köpa sitt badkar på avbetalning på är att göra det genom ett fakturaköp. När man köper badkar på faktura kan man välja att dela upp betalningen. Detta går att göra med allt ifrån småbelopp till relativt stora belopp. När du köper badkar på avbetalning med faktura bör du tänka på att du väljer en avbetalningsperiod som du vet att du kommer att kunna hålla. Vanligtvis tillkommer det ingen ränta på beloppet när du handlar ditt badkar på avbetalning med faktura. Däremot kan det tillkomma en uppläggningsavgift på avbetalningsplanen samt en aviavgift på varje räkning som skickas ut.

Låna pengar till badkar

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Ett alternativ för dig som behöver lite längre tid på dig att betala av badkaret kan ett alternativ vara att istället låna pengar till badkaret. Detta fungerar i praktiken på samma sätt som när du upprättar en avbetalningsplan på din faktura, fast du tar lånet från en extern part. Hos många långivare kan du få lån med en relativt lång löptid och dessutom med en ränta som är ganska förmånlig.

Köpa badkar på kreditkort

Är det inte ett större belopp det handlar om, och som du kommer att kunna betala av relativt snabbt kan en bra idé vara att köpa badkaret på kreditkort. Det man bör tänka på då är att kreditkortsräntan många gånger är ganska hög vilket gör att man får snabba på lite med inbetalningarna. Skulle man dock överskrida sin inbetalningsplan något är det inte hela världen då kreditkortsräntan brukar ligga på någonstans mellan 10-20%. Men du har alltid möjligheten att välja ett kreditkort som har viss räntefri kredittid. Ett flertal kreditkort erbjuder exempelvis möjligheten att ha kredit i upp till ett par månader räntefritt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *