Hem » Bärbar dator på avbetalning

När man väl bestämt sig för att slå till på en bärbar dator är det tråkigt att köpa den billigaste varianten för att man inte har möjligheten att lägga hela beloppet på en gång. För att få en dator som håller standarden ett par år kan det därför vara ett bra alternativ att köpa den bärbara datorn på avbetalning. Nedan kan du läsa om olika sätt att delbetala bärbara datorer på.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Bärbar dator på avbetalning med faktura: Ett mycket vanligt sätt att finansiera köp och göra avbetalningar på är att göra det genom fakturaköp. När du köper en bärbar dator på faktura så kan du välja att delbetala bärbara datorn över en valfri period. Du kan välja den period som passar dina behov men behöver hålla dig under två år.

[table “10” not found /]

Köpa bärbar dator på kreditkort:  Detta är ett alternativ för dig som behöver en avbetalning över lite kortare tid. Man kan ofta få upp till två månaders räntefri kredit och hinner man betala igen datorn under denna period har man skapat en egen kostnadsfri avbetalningsplan. Man bör se upp med att låta skulden ligga för många månader då räntan ofta är ganska hög på kreditkort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *