Hem » Barnvagn på avbetalning

För dig som önskar beställa en barnvagn på avbetalning över nätet så finns det flera tillvägagångssätt. Bland annat att upprätta en avbetalning utifrån faktura samt genom att låna pengar till barnvagnen. Vill du komma undan billigast möjligt är det i de flesta fall ett externt lån du ska ta.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Lån mot annan typ av avbetalning

När man köper en barnvagn på avbetalning så är ett annat vanligt alternativ att upprätta en avbetalning genom ett fakturaköp. Exempelvis genom fakturaföretagen Klarna eller Collector. Då kan man i vissa fall komma undan med ett köp med låg eller ingen ränta alls. Vad man dock bör se upp med är att många tar ut en uppläggningsavgift som på de flesta mindre köp motsvarar en ganska hög ränta. Man bör därför läsa igenom villkoren noga innan man genomför köpet. Det går sällan att få en effektiv ränta på under 10-20% när man upprättar en avbetalning genom faktura.

Som du förmodligen kan se högre upp på sajten så kan man istället få ner räntan till cirka 3-4%.

Vad som kan vara ett bra alternativ om du kan betala av barnvagnen på relativt kort tid är att öppna ett kreditkonto hos något av fakturaföretagen. Du kan då betala av i din egen takt och slipper en hög räntekostnad om du sköter delbetalningen över ett par månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *