Hem » Bil på avbetalning trots betalningsanmärkning

För den som åkt på en betalningsanmärkning är det många gånger mycket svårt att få till en avbetalning, särskilt om avbetalningen gäller större summor såsom för en bil. Att köpa en bil på avbetalning trots betalningsanmärkning fungerar i de flesta fall inte. Alternativet blir då att låna pengar hos en kreditgivare som även godkänner dig med betalningsanmärkning, dessa finner du nedanför.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Har man väl fått en betalningsanmärkning är det enda som fungerar i de flesta fall att betala köpet kontant direkt, alternativt låna pengar hos en kreditgivare som ger lån med lite högre ränta. Detta brukar gå någorlunda jämnt ut då de flesta avbetalningar man upprättar hos faktureringsföretag, bilhandlare och liknande innebär en relativt hög effektiv ränta med alla avgifter som tillkommer.

De alternativ man då har för att minska kostnaderna är att ta ett lån med lite högre ränta som man sedan betalar av under en relativt kort tid. På detta sätt blir det inte särskilt mycket upplupen ränta att betala, även om räntan på lånet är hög. Man bör vidare fråga sig själv om man verkligen behöver köpa en bil i den prisklass man planerar att göra. Även på detta sätt kan man skära kostnaderna för avbetalningen av bilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *