Hem » Billig dator på avbetalning

Om man vill köpa en billig dator på avbetalning så finns det ett antal alternativ för detta när man handlar över nätet. Ett vanligt sätt är att upprätta en avbetalningsplan för datorn direkt hos butiken. Nedanför hittar du en lista över webbutiker där man kan köpa en billig dator på avbetalning direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en billig dator på avbetalning direkt hos butiken medför ett antal fördelar. Bland annat så slipper man att separera finansiering från det som är produktrelaterat, såsom garanti eller service. Skulle man av någon anledning behöva lämna datorn i retur eller byta ut den så finns det naturliga fördelar med detta.

Men när man upprättar en avbetalningsplan för en billig dator direkt hos butiken så finns även möjligheten att betala av den över relativt lång tid. Ofta så länge som mellan 5-6 år, beroende av datorns pris. När man betalar av sin dator över så lång tid så möjliggör det att få en mycket låg månadskostnad för datorn.

Alternativa lösningar

Om man exempelvis inte skulle bli godkänd för avbetalning hos butiken så går det även att lösa genom att man lånar pengar för att köpa datorn, hos en extern kreditgivare eller bank. Då går det ibland, beroende av vilket lån man väljer att komma ner i ränta något. Nedanför hittar du lån som kan passa dig som ska köpa en billig dator.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *