Hem » Billig TV på avbetalning

Flera butiker på nätet erbjuder sina kunder att köpa en billig tv på avbetalning. Detta sker ofta genom att man finansierar köpet direkt hos butiken. Det är något som ger möjlighet till en lång återbetalningstid samt en låg månadskostnad. Nedanför hittar du butiker på nätet hos vilka man kan köpa en billig TV på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du väljer att köpa en billig TV på avbetalning direkt hos butiken så medför det vissa naturliga fördelar. Till exempel fördelen det innebär att man har allt samlat på samma ställe (istället för att lägga finansiering externt). Men också att många butikerna erbjuder de kunder som önskar mycket långa återbetalningstider. Inte sällan så länge som 60-70 månader. När man betalar av sin TV över så lång tid så blir månadskostnaden dessutom mycket låg.

Att låna externt till köpet

Vad man också kan göra är att låna pengar hos en extern kreditgivare för att finansiera sitt TV-köp. Nackdelen är då att man separerar finansieringen från avtalen kring produkten, men kan vara ett alternativ om man exempelvis inte blir godkänd hos butiken. I vissa fall kan man genom att låna externt få ner räntan något. Nedanför hittar du olika lån som kan passa bra för dig som ska köpa en billig TV på nätet.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *