Hem » Billiga datorer på avbetalning

Genom flera butiker på nätet är det möjligt att köpa billiga datorer på avbetalning. Det vanligaste är att man upprättar en avbetalning för köpet av datorerna direkt hos butiken. Men det är också möjligt att betala av datorerna hos ett externt fakturaföretag. Här nedan hittar du en lista över olika nätbutiker där man kan beställa billiga datorer på avbetalning direkt hos butikerna själva.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa billiga datorer på avbetalning direkt hos butiken gör normalt att man kan komma ner ganska rejält i månadskostnad. Detta eftersom nätbutikerna ofta ger sina kunder möjligheten att betala av datorerna över en relativt lång tidsperiod. Det är i många fall nämligen möjligt att betala av sina köp över 5-6 år när man upprättar en avbetalning för datorerna direkt hos butiken själv.

Vidare finns det ganska många andra fördelar med att ha avbetalningen och finansieringen direkt hos butiken. Detta begränsar kraftigt de problem som skulle kunna uppstå om man exempelvis behöver lämna sina datorer i retur eller utnyttja den garanti som medföljer köpet. Eftersom finansieringen ligger på samma företag som annat relaterat till produkten går det mycket smidigt vid eventuella förändrade förutsättningar.

För att godkännas för avbetalning direkt hos butiken så behöver man normalt uppfylla vissa kriterier. Dessa brukar vara att man är över 18 år gammal, samt att man har en årsinkomst på över 120 000 kronor per år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *