Hem » Billiga mobiler på avbetalning

I flera webbutiker är det möjligt att köpa billiga mobiler på avbetalning. Detta går att göra både genom fakturaköp samt genom att upprätta en avbetalning direkt hos butiken. När man upprättar en avbetalning för mobilerna direkt hos webbutiken så brukar det vara möjligt att få en mycket lång löptid för avbetalningen, vilket är något som ger dig som kund en mycket låg månadskostnad. Nedan hittar du butiker på nätet där man kan köpa billiga mobiler på avbetalning med finansiering direkt hos butiken själv.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Du väljer själv om du ska betala av mobilerna över kort eller lång tid. Hos butikerna som du hittar ovan i listan så brukar det vara möjligt att dela upp betalningen av köpet på minst 50 månader. Detta ger en månadskostnad som blir mycket låg. Med denna typ av avbetalning belastas alltså inte privatekonomin särskilt, utan månadskostnaden blir låg även om man väljer en lite dyrare mobil.

Med finansiering av mobilerna direkt hos butiken får du även ett mycket bekvämt köp, särskilt om något skulle gå fel. Du har då allt relaterat till mobilerna samlat på ett och samma ställe och slipper på detta sätt allt krångel. När du väl upprättat en avbetalning för dina billiga mobiler så kan du när som helst välja att avsluta och slutbetala din avbetalning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *