Hem » Böcker på avbetalning

Det finns flera möjligheter till att köpa böcker på avbetalning. Det alternativ som passar just dig bäst beror lite på hur lång tid du vill delbetala böckerna över samt hur mycket du ska handla. Nedan kan du läsa om olika alternativ för att handla böcker på avbetalning.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Böcker på avbetalning genom faktura

Ett av de allra vanligaste sätten för att handla böcker på avbetalning är att göra det genom faktura. När man beställer böcker på faktura är det möjligt att delbetala böckerna över ett antal månader. Ofta så länge som upp till två år. Att delbetala genom faktura är bra då det sällan är ränta på avbetalningen. Däremot kan det ofta tillkomma en uppläggningsavgift för avbetalningsplanen.

Böcker på avbetalning med lån

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Ett alternativ till att delbetala genom faktura är att ta ett lån för att köpa böckerna. Liksom när du köper på faktura kommer du att ha en fast månadsinbetalning och du kan även få ganska bra ränta hos många kreditgivare. När du lånar pengar till böcker är det även möjligt att välja en ganska lång löptid på lånet. Ofta så lång tid som flera år.

Böcker på avbetalning med kreditkort

Ytterligare ett alternativ till avbetalning för dig som köper böcker är att köpa böckerna med kreditkort. Med många kreditkort får man en räntefri kredittid om ett antal månader. Är man snabb att betala igen krediten kommer den på detta vis inte att kosta någonting. Efter den räntefria kredittiden brukar de flesta kreditkort ha en ränta på mellan 10-20%. När man delbetalar med sitt kreditkort är det man själv som styr över att få in betalningarna. Detta gör att man kanske bör välja ett annat alternativ till delbetalning om man har svårt att vara disciplinerad med just detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *