Hem » Breitling på avbetalning

Om man ska köpa en klocka av märket Breitling på avbetalning finns det flera finansieringslösningar. Men trots att delbetalning ofta erbjuds som räntefri lönar det sig många gånger att istället låna pengar externt och betala klockan med. Nedanför hittar du lån med bra villkor för den som ska köpa en Breitling.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering


Varför bättre att låna pengar än att köpa Breitling på avbetalning?

Oavsett om man väljer Klarna, Svea Ekonomi, eller Nordea för att finansiera sin avbetalning av Breitling-klockan så tillkommer det vanligtvis en del avgifter även om avbetalningsplanen erbjuds som räntefri. Dessa avgifter brukar innebära att det tillkommer höga kostnader i uppläggningsavgift samt aviavgift på de avier som skickas ut för återbetalning.

Ytterligare en fördel med att låna istället för att köpa en Breitling på avbetalning är att man med lånet har möjligheten till en mycket lång återbetalningstid. Ofta så länge som 10 år eller mer. Med stora belopp som för en Breitling kan detta vara högst aktuellt.

Bör man vara försiktig med att köpa sin Breitling på kredit?

En Breitling är till skillnad från många andra typer av varor en relativt bra investering. Inte sällan kan klockan faktiskt gå upp i värde över tid. Trots detta bör man dock alltid vara säker på att man inte upprättar en kredit för klockan utan möjlighet att betala. Obetalda avier eller inbetalningar kan resultera i stora kostnader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *