Hem » Dammsugare på avbetalning

Ett vanligt sätt att finansiera sitt dammsugarköp på är genom att köpa sin dammsugare på avbetalning direkt hos butiken man handlar från över nätet. Detta ger bland annat fördelen att man samlar allt på samma ställe och vanligtvis dessutom får mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du butiker på nätet som erbjuder kunderna att köpa en dammsugare på avbetalning direkt hos dem.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Varför avbetalning direkt hos butiken?

En av de kanske största fördelarna med att köpa sin dammsugare på avbetalning direkt hos butiken är att man får allt samlat på samma ställe. Något som kan vara att föredra om man exempelvis ska skicka dammsugaren i retur, utnyttja service, garantier och liknande. Men det brukar också kunna göra att man kan dela upp betalningen av dammsugare över mycket lång tid. Inte sällan över så länge som 5 år. Naturligtvis gör även detta att man kan komma ner till mycket låga månadskostnader för dammsugaren som man beställer.

Andra typer av avbetalning

Söker man ett alternativ till att upprätta en avbetalning direkt hos butiken för dammsugaren så går det exempelvis också att låna pengar hos en extern kreditgivare, för att sedan använda dessa för att köpa dammsugaren med. Då får man en liknande typ av avbetalning, men en fast månatlig inbetalning, som man dessutom många gånger också kan få löpande över flera år. Nedanför hittar du bra alternativ om du istället vill låna pengar till dammsugaren.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *