Hem » Dator hos L’EASY

LEASY DATORL’EASY är en stor hemelektronikkedja på nätet som också har ett stort och bra utbud av datorer. En av de stora fördelarna med att köpa sin dator hos L’EASY är att man kan delbetala köpet över en mycket lång tidsperiod. Det ger en låg månadskostnad och belastar därför privatekonomin mycket lite varje månad, även om man köper en dator som kontant är relativt dyr. Men när man köper sin dator hos L’EASY så är det också möjligt att få den levererad och installerad.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När du köper en dator hos L’EASY väljer du själv din månadskostnad, samt över hur lång tid du ska betala av ditt köp. För de flesta typer av produkter så är det möjligt att betala av dator-köpet på upp till mellan 60-70 månader. Även om man köper en väldigt dyr och bra dator så blir månadskostnaden på detta sätt inte särskilt hög. Även om du väljer att upprätta en avbetalning hos L’EASY så kan du när som helst välja att betala igen hela din skuld till företaget, och på detta sätt avsluta avbetalningsplanen.

Hos L’EASY har man dessutom alltid 14 dagars ångerrätt på sitt köp. För att kunna köpa på avbetalning hos L’EASY kommer de innan de kan godkänna dig att utföra en kreditkoll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *