Hem » Dator på avbetalning trots betalningsanmärkning

Att köpa en dator på avbetalning direkt hos butiker, alternativt genom fakturaföretag såsom Klarna, Collector och liknande är i de allra flesta fall inte möjligt. Istället får man försöka finansiera köpet på andra sätt, exempelvis genom att låna pengar till köpet. Behöver du låna pengar till din dator godkänner lånegivarna nedan även dig som har betalningsanmärkning

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Vilka villkor får man?

Tyvärr är det så, när man har betalningsanmärkning, att man får nöja sig med något sämre villkor både för lån och eventuella avbetalningar än normalt. Ett alternativ kan därför vara att ta ett lån med kort återbetalningstid, alternativt köpa en dator som är något billigare än vad man först tänkt sig.

Är det omöjligt att köpa en dator på avbetalning när man har betalningsanmärkning?

Svaret är att det inte är omöjligt, men väldigt svårt. Olika e-handlare och fakturaföretag har olika kriterier för att avgöra varje enskilt fall. Genom olika faktorer, såsom din inkomst, dina skulder, din betalningsanmärknings omfattning gör de sedan en bedömning av dig och din betalningsförmåga. Därför kan man ibland försöka med att köpa datorn på avbetalning hos flera olika butiker innan man ger upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *