Hem » Dator på räntefri avbetalning

Många typer av konsumentkrediter och avbetalningar både i fysiska butiker och på nätet innebär ofta skyhöga räntor och avgifter. Men det är faktiskt möjligt att köpa sin dator på räntefri avbetalning. Detta gör man enklast genom att skaffa ett kreditkort som möjliggör räntefri avbetalning på enskilda köp på mellan 3000 – 20 000 kronor. Nedanför hittar du en lista över kreditkort med vilka man kan köpa sin dator på räntefri avbetalning.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Väljer man inte att köpa en dator på räntefri avbetalning så innebär det normalt att man får en ordinarie typ av konsumentkredit eller avbetalning, dessa kan i vissa fall innebära katastrofala villkor med en effektiv ränta på upp till 20%. Dels ränta på krediten men också uppläggningsavgifter och liknande. Därför går det att spara ganska mycket pengar på just detta.

Med kreditkortet kan du köpa en dator på räntefri avbetalning från den butik du önskar. Detta gäller för de köp som är mellan 3000 – 20 000 kronor. När du väl gjort ditt köp anmäler du till kreditföretaget att du önskar betala av detta över en tidsperiod på antingen 6, 12 eller 24 månader. Detta är helt upp till dig själv. Det enda som man behöver tänka på är att vissa av kreditföretagen tar ut en administrativ avgift om någon 50-lapp i månaden för att ha en räntefri avbetalning löpande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *