Hem » Delbetala bärbar dator

Behöver man köpa en ny bärbar dator men inte har möjligheten att betala datorn kontant direkt så kan ett bra alternativ vara att delbetala köpet. Gör du detta direkt hos butiken så går det i de flesta fall att upprätta en delbetalning som sträcker sig över en mycket lång tidsperiod, något som för dig som kund också innebär en mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du webbshoppar hos vilka man kan delbetala en bärbar dator direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Vilka fördelar finns det då med att delbetala en bärbar dator hos någon av butikerna ovan? Upprättar man en delbetalning i butikerna ovan står butiken både för produkt och finansiering av produkten. Det gör som nämndes ovan att man kan få en mycket låg månadskostnad. Men samtidigt så innebär det ett bekymmersfritt köp utifall att man skulle behöva lämna datorn i retur, byta ut den, eller om man skulle vilja avsluta delbetalningen i förtid. Dessutom är räntan någorlunda i linje med om man skulle upprätta en delbetalning hos exempelvis Klarna eller Sveawebpay.

Normalt behöver man uppfylla vissa krav

De flesta butiker kräver att man uppfyller vissa krav för att få delbetala en bärbar dator. Det brukar vara att man är över 20 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare samt att man har en inkomst som gott och väl räcker för att betala av den bärbara datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *