Hem » Delbetala iMac

För att underlätta köpet av iMac väljer många att delbetala köpet. Det gör att man till en låg månadskostnad kan betala av iMacen på ända upp till mellan 4-5 år. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan delbetala en iMac direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

iMac är en bra dator men den har ett ganska högt pris. Därför kan man genom att delbetala sin iMac köpa den även om man inte har möjligheten att betala hela köpsumman på en gång. Genom att delbetala över mellan 4-5 år så får man enkelt ner månadskostnaden avsevärt mot de flesta andra alternativ. Sällan betalar man mer än några hundralappar i månaden. Även om du förbinder dig till att delbetala din iMac över lång tid så behöver du inte vara orolig för att binda upp dig över för lång tid. Detta beror på att du när som helst kan välja att slutbetala din upprättade delbetalning.

Detta brukar krävas för att delbetala

För att kunna delbetala ditt köp av iMac så krävs det normalt att du har en inkomst på över 10 000 kronor i månaden. Vidare att du inte har någon betalningsanmärkning, samt att du är över 20 år gammal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *