Hem » Delbetala iPad Air 2

När man köper en iPad Air 2 över nätet så är det i flera butiker möjligt att delbetala köpet. Detta ger möjligheten till att dela upp betalningen av iPaden på upp till mellan 4-5 år, i vissa fall mer. Detta ger ett bekvämt köp, till en mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan delbetala en iPad Air 2.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

De butiker som själva står för finansieringen när du ska delbetala en iPad Air 2 erbjuder normalt möjlighet till längst återbetalningstid. Det gör att du slipper belasta din privatekonomi hårt tillfälligt, samt att du får en låg månadskostnad även om du köper en relativt dyr iPad. Och vill du hellre betala av ditt köp över en kort tidsperiod så är detta också möjligt, exempelvis över ett par månader. Dock behöver du inte vara orolig över att du binder upp dig över lång tid eftersom du kan välja att slutbetala din iPad Air 2 när helst du önskar.

När man väljer att delbetala sin iPad Air 2 så behöver man normalt räkna med att man får betala en uppläggningsavgift samt någon form av ränta på delbetalningen. De krav som butiken brukar ställa är att man är över 20 år gammal, har någon form av inkomst samt att man inte har betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *