Hem » Delbetala iPad Mini

För den som vill finansiera sitt iPad Mini-köp genom att delbetala så finns det flera olika alternativ. Ett av de vanligare alternativet är att delbetala sin iPad Mini direkt hos webbshoppen man handlar ifrån. På detta sätt får man bästa service, lång återbetalning och låg månadskostnad för sin iPad Mini. Nedanför hittar du olika webbshoppar som erbjuder kunderna att delbetala en iPad Mini med finansiering hos webbshoppen själv.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Den stora fördelen med att samla finansieringen på samma ställe som dina avtal kring iPad Minin är att det problemfria köp det innebär för dig som kund. Skulle du behöva utnyttja din service, garanti eller rätt till retur så går detta mycket smidigt, med endast en part inblandad.

Men de webbshoppar som själva finansierar sina kunders delbetalningar av iPad Minis och annan typ av elektronik så går det normalt att få förmånliga villkor i form av lång återbetalningstid samt en låg månatlig inbetalning. På detta sätt så är det möjligt att unna sig en relativt dyr iPad Mini utan att det belastar ens privatekonomi nämnvärt.

Dessa krav kan du behöva uppfylla

När man ska delbetala en iPad Mini så behöver man hos de flesta butiker uppfylla vissa generella krav. Dessa brukar vara att man är bosatt i Sverige, saknar betalningsanmärkningar och har en årsinkomst överstigande 100 000 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *