Hem » Delbetala iPad Pro 9,7″

Om man köper sin iPad Pro 9,7″ över internet så går det hos flera butiker att delbetala köpet. Ett vanligt sätt är att delbetala sin iPad Pro 9,7″ direkt hos butiken, men vissa väljer även att delbetala köpet genom extern finansiering, exempelvis genom att ta ett banklån. Nedan finner du en lista över butiker där man kan delbetala sin iPad Pro 9,7″ med finansiering direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du upprättar en delbetalning för din iPad Pro 9,7″ direkt hos butiken så är det möjligt att få en mycket låg total månadskostnad. Detta beror på att man i de flesta fall har möjligheten att dela upp betalningen över långa tidsperioder, ofta på upp till fem år eller mer. Det gör att ditt iPad-köp inte kommer att påverka din privatekonomiska situation särskilt mycket.

Om du söker andra alternativ för finansiering

Det enklaste brukar vara att upprätta en delbetalning för en iPad Pro 9,7″ direkt hos butiken. Men vissa väljer istället att finansiera köpet hos en extern part, till exempel genom att ta ett banklån eller genom att köpa iPaden på faktura. Om man väljer att låna pengar så går det många gånger också att betala igen skulden över en lång tid. Nedanför hittar du olika lånegivare som kan vara bra för sig som ska köpa en iPad Pro 9,7″.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *