Hem » Delbetala iPhone 6 Plus

I flera butiker på nätet så går det att delbetala en iPhone 6 Plus till en låg månadskostnad, med eller utan abonnemang. Finansierar du köpet genom att delbetala direkt hos butiken så kan du normalt få mycket lång tid på dig för att återbetala din iPhone 6 Plus. Nedanför hittar du online-butiker där man kan delbetala en iPhone 6 Plus med delbetalning direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Väljer du att delbetala din iPhone 6 Plus direkt hos butiken så är det normalt möjligt att delbetala köpet på upp till mellan 5-6 år. Detta gör du också att du får en mycket låg månadskostnad för din iPhone 6 Plus, som sällan överstiger någon eller några hundralappar. Men över hur lång tid du ska betala av din iPhone 6 Plus-mobil väljer du helt själv. Dessutom låser du dig inte till något eftersom du när som helst kan välja att slutbetala din mobil.

Vissa krav krävs det att man uppfyller

För att delbetala en iPhone 6 Plus direkt hos butiken så krävs det normalt att man uppfyller vissa krav. Det är bland annat att man har någon form av fast inkomst och tjänar över 120 000 kronor per år. Vidare krävs det att man är bosatt i Sverige och att man inte har några betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *