Hem » Delbetala iPhone 6

Om man köper en iPhone 6 kan det många gånger underlätta om man får hjälp med finansieringen. Det vanligaste alternativet är då att delbetala en iPhone 6 genom att upprätta en delbetalning direkt hos butiken. Men det finns också andra alternativ, såsom att låna pengar till mobilen, eller att upprätta en delbetalning hos ett externt fakturaföretag. Nedanför hittar du webbshoppar som ger kunderna möjligheten att delbetala en iPhone 6 direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att delbetala sin iPhone 6 direkt hos butiken har bland annat den stora fördelen att man i de flesta fall kan dela upp betalningen av mobilen över mycket långa tidsperioder. Det är exempelvis inte ovanligt att man kan delbetala köpet över så lång tid som 5-6 år. Vidare finns det ju naturliga fördelar med att man har allt samlat på samma ställe. Så att man genom butiken både har tillgång till finansiering, garanti, returrätt och service.

Finansiera köp av iPhone 6 med lån

Ett alternativ till att köpa sin iPhone 6 på delbetalning direkt hos butiken är att låna pengar hos en extern kreditgivare eller bank. På detta sätt får man likt en avbetalning hos butiken möjligheter till en lång återbetalningstid. Ibland går det genom att låna pengar också att få en relativt bra ränta. Lån som passar detta ändamål hittar du nedanför.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *