Hem » Delbetala iPhone 7 Plus

Om man ska köpa en iPhone 7 Plus är ett smidigt alternativ att delbetala köpet. Detta är möjligt att göra i ett flertal butiker på nätet, både direkt hos butiken samt visa faktura. Nedanför hittar du en lista över olika butiker där det är möjligt att delbetala en iPhone 7 Plus direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När du väljer någon av butikerna i listan ovan för att delbetala din iPhone 7 Plus så får du mycket förmånliga villkor när det kommer till återbetalningstiden samt månadskostnaden för iPhone 7 Plus-mobilen. I detta fall är det möjligt att betala av mobilen på ända upp till 4-5 år, vilket naturligtvis ger en mycket låg månadskostnad, även för en iPhone 7 Plus, som har ett ganska högt marknadspris. Det gör att du slipper belasta din ekonomi hårt med en stor engångskostnad, och istället kan betala små summor åt gången.

Fördelen med att delbetala sin iPhone 7 Plus hos något annat företag än en operatör är också att man slipper att binda upp sig på ett långt och dyrt abonnemang. Med detta alternativ så kan du istället fritt välja vilket abonnemang eller kontantkort som du vill ha till din iPhone 7 Plus, utan att vara bunden till någon speciell operatör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *