Hem » Delbetala iPhone 7

När man handlar över nätet så öppnar sig många alternativ för att delbetala en iPhone 7. Ett populärt sätt är att delbetala mobilen direkt hos butiken som man handlar ifrån. Detta gör att man kan delbetala en iPhone 7 till mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du olika webbshoppar där detta är möjligt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

I de webbshoppar som du hittar i listan här över så är det möjligt att delbetala en iPhone 7 på upp till cirka 50 månader. Men givetvis går det även att delbetala över kortare tid om man hellre önskar detta. Väljer man att delbetala över 50 månader så blir resultatet en mycket låg månadskostnad, ofta lägre än marknadens alla abonnemang eftersom bindningstiden för dessa brukar vara betydligt kortare.

Med detta sagt dock så behöver man inte vara orolig över att man binder upp sig över för lång tid. Du kan när som helst avsluta din iPhone 7-delbetalning genom att du slutbetalar din återstående kredit.

Den låga månadskostnaden gör att du kan unna dig en mobil som du annars kanske inte har råd med. Det ger dig i sin tur pengar över till annat varje månad.

Innan du godkänns för att delbetala en iPhone 7 så kommer butiken att genomföra en kreditprövning för dig. Här försäkrar de sig om att du har tillräckligt stark privatekonomi för att slutföra den delbetalning du avser att upprätta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *