Hem » Delbetala Mac

Köper man en Mac över nätet finns det mycket bra möjligheter till att delbetala köpet. Ett av de vanligare alternativen är att delbetala sin Mac direkt hos butiken. Det har bland annat fördelar såsom möjlighet till lång återbetalningstid samt en låg månadskostnad för Mac-datorn.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Fördelen med att delbetala en Mac med finansiering direkt hos butiken är att man samlar allt relaterat till produkten på ett och samma ställe. Samma företag står då för finansiering, garanti, service och allt annat som man kan tänkas behöva komma i kontakt med någon angående senare. Dessutom brukar det om man delbetalar direkt hos butiken också innebära att man kan upprätta en delbetalning som sträcker sig över bra mycket längre tid än om man väljer andra alternativ. Såsom delbetalning genom fakturaköp eller liknande.

Exempelvis hos butiken ovanför kan man delbetala sin Mac på upp till mellan 50 och 60 månader. Det resulterar naturligtvis i en mycket låg månadskostnad för Mac-datorn. Det gör att även den dyraste Macen inte påverkar din privatekonomi särskilt.

Webbutiken ställer vissa krav

I de allra flesta fallen så ställer webbutiken vissa krav på dig som ska upprätta en avbetalning. Det är normalt att du är över 20 år gammal, är bosatt i Sverige och har fast inkomst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *