Hem » Delbetala MacBook Air

Ett alternativ för den som inte kan betala allt kontant på en gång är att delbetala en MacBook Air-dator. Det går att göra hos flera butiker på nätet. Och upprättar man en delbetalning direkt hos butiken så är det möjligt att delbetala med mycket lång återbetalningstid, något som leder till en låg månadskostnad. Nedan hittar du en lista över butiker hos vilka man kan delbetala en MacBook Air direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att delbetala sin Macbook Air direkt hos butiken ger normalt ganska många fördelar. Likt vad som nämndes ovan brukar det möjliggöra att dela upp betalningen över väldigt lång tid. För de flesta typer av produkter, inklusive MacBook Air så är det möjligt att delbetala köpet på upp till 60 månader eller mer. Detta ger naturligtvis en månadskostnad för din MacBook Air som blir mycket låg. Dessutom kan du välja att slutbetala din MacBook Air precis när du vill. Och vill du hellre betala av köpet på en kort tidsperiod så går det också bra.

Dessa krav behöver du normalt uppfylla

För att du ska kunna delbetala ditt köp av MacBook Air så behöver du hos de flesta butiker uppfylla vissa generella kriterier. Normalt krävs det att man är över 18 år gammal, att man inte har några obetalda skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden, samt att man har en årsinkomst som gör det möjligt att fullfölja den delbetalningsplan som man upprättar för MacBook Air-datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *