Hem » Delbetala Macbook Pro

För dig som vill underlätta köpet av en Macbook Pro kan det vara ett alternativ att delbetala. Istället för att betala allt direkt får man på detta sätt en månadskostnad som är mycket låg. Men detta går att välja helt och hållet själv. Nedanför hittar du olika butiker på nätet där man kan delbetala en Macbook Pro.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Genom de butiker som själva står för finansieringen av delbetalningen så är det i normala fall möjligt att delbetala över en mycket lång tidsperiod. Många gånger går det att upprätta en delbetalning på upp till mellan 4-5 år, i vissa fall längre. Detta gör att även en dyr dator, inte belastar din privatekonomi särskilt hårt, eftersom månadskostnaden också blir mycket låg.

När man ska delbetala en Macbook Pro så behöver man normalt räkna med att betala en uppläggningsavgift för att upprätta delbetalningsplanen. Likaså innebär de flesta delbetalningar någon form av ränta på krediten.

För att kunna försäkra sig om att du kan fullfölja den delbetalningsplanen för Macbook Pro-datorn som du avser att upprätta så kommer butiken i de allra flesta fallen att genomföra en sedvanlig kreditprövning. Här kontrolleras att du inte har några betalningsanmärkningar, samt att du har en inkomst som är tillräcklig för att fullfölja planen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *