Hem » Delbetala Playstation 4

Många som köper sitt Playstation 4 över nätet väljer att delbetala köpet. I flera fall går detta att göra direkt hos butiken som säljer konsolen. Detta är något som både ger en låg månadskostnad, samt en lång återbetalningstid. Nedanför hittar du olika online-butiker där man kan delbetala sitt PS4.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

I det fall man köper sitt PS4 hos en butik som erbjuder delbetalning direkt hos dem själva så kan man välja att delbetala köpet över en mycket lång period. Inte sällan är det möjligt att delbetala ett PS4 på ända upp till 50 månader, i vissa fall mer. Detta är en fördel för dig som inte har så mycket pengar att röra dig med varje månad eftersom det gör att du får en mycket låg månadskostnad. En månadskostnad som inte belastar din privatekonomiska situation nämnvärt varje månad.

Vissa krav behöver uppfyllas

Vill man delbetala sitt PS4 så gäller det att man uppfyller vissa generella krav för att kunna bli godkänd. Dessa krav är bland annat att man är över 20 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar samt att man också har en inkomst över 10 000 kronor per månad.

Uppfyller du dessa krav så kan du när som helst upprätta en avbetalning i någon av butikerna överst på denna sajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *