Hem » Delbetala PS4 räntefritt

När man väljer att delbetala ett PS4 i de butiker där det är möjligt så innebär det ofta en mycket dyr kredit med hög ränta. Ofta får man förvänta sig att betala en ränta på mellan 10-20%. Men vad många inte vet är att det är möjligt att delbetala ett PS4 räntefritt. Detta gör man lättast genom att skaffa ett kreditkort som erbjuder räntefri delbetalning för enskilda större transaktioner. En lista över den typen av kreditkort hittar du här nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Själva delbetalningen av köpet sker genom att man loggar in i sin internetbank och anmäler att man vill delbetala transaktionen i fråga. Man får då välja om man ska delbetala sitt PS4 räntefritt på antingen 6, 12 eller 24 månader. De transaktioner som man väljer att delbetala måste vara på mellan 3000 – 20 000 kronor.

Även om detta alternativ mycket riktigt gör det möjligt att delbetala helt räntefritt så behöver man i de flesta fall räkna med att också betala en administrativ avgift varje månad. Denna administrativa avgift brukar inte vara särskilt hög utan ligga någonstans på mellan 20-50 kronor i månaden.

Förutom fördelen med räntefri delbetalning för dina större köp så ger många av dessa kreditkort även bonuspoäng på samtliga köp du gör. Dessa bonuspoäng är det i de flesta fall möjligt att växla in till rena pengar, eller till resor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *