Hem » Delbetala PS4

Hos flera butiker på nätet är det möjligt att delbetala ett PS4. Om man upprättar en delbetalning direkt hos butiken så brukar man kunna upprätta en delbetalning över en lång tidsperiod, som också leder till en låg månadskostnad. Nedanför hittar du butiker där man kan delbetala ett PS4 över valfri tidsperiod.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Det finns ett par naturliga fördelar med att låta butiken stå för ens avbetalning istället för att lägga den hos ett externt kreditföretag. Det gör att man har allt relaterat till produkten samlat på ett och samma ställe. Det kan ju vara mycket bekvämt om man av någon anledning skulle behöva byta in sitt PS4 mot ett nytt, eller om några andra problem kring produkten skulle uppstå.

Dessutom har butiken ett stort intresse av att sälja till just dig, något som gör att de normalt erbjuder sina kunder mycket långa återbetalningstider för PS4-konsoler. Inte sällan kan man delbetala sitt PS4 på upp till 5 år.

Att lägga finansieringen externt

Om man av någon anledning inte blir godkänd för att delbetala ett PS4 direkt hos butiken så kan det finnas skäl till att köpa ett PS4 med extern finansiering. Det kan man exempelvis göra genom att köpa PS4-konsolen på faktura, alternativt att låna pengar till den. Väljer man att låna till sitt PS4 är det normalt möjligt att få långa delbetalningar likt när man köper direkt hos butiken. Nedanför hittar du lån som kan passa bra om man ska köpa ett PS4.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *