Hem » Delbetala resa med betalningsanmärkning

Har man fått en betalningsanmärkning är det mycket svårt att ta alla typer av krediter. Det finns för tillfället mycket få eller inga resebyråer där man kan delbetala en resa med betalningsanmärkning. Det alternativ som man därför har för att delbetala en resa med betalningsanmärkning är att låna pengar från en kreditgivare som lånar ut pengar till dig med betalningsanmärkning. En lista över banker och lånegivare som godkänner betalningsanmärkningar hittar du här nedanför.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Att delbetala sin resa med betalningsanmärkning är alltså möjligt om man tar ett lån som man sedan betalar sin resa med. På detta sätt får man en avbetalning som dessutom har mycket lägre ränta än den avbetalning som erbjuds hos majoriteten hos alla de resebyråer som finns. Dessutom ger det möjligheten att avbetala över en betydligt längre tid. Hos ett stort antal lånegivare på nätet är det möjligt att betala av sin kredit på ända upp till 10 år eller mer.

Detta gör sammantaget att du genom att låna pengar kan få en ganska förmånlig delbetalning för din resa, till en låg månadskostnad.

Planerar du att ta ett lån eller en avbetalning är det mycket viktigt att du har råd att följa återbetalningen enligt den avtalade planen. I annat fall, vid försenade uteblivna inbetalningar riskerar man mycket höga extra avgifter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *