Hem » Delbetala resa räntefritt

Vissa av de online-resebyråer som finns erbjuder sina kunder att delbetala sin resa genom samarbeten med olika typer av kreditföretag. Detta brukar dock innebära att man betalar en skyhög ränta, ofta närmare 20% på sin delbetalning. Det är dock möjligt att delbetala en resa räntefritt. Med vissa kreditkort är det möjligt att delbetala enskilda transaktioner på upp till 20 000 kronor helt räntefritt. En lista över dessa kreditkort hittar du här nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

När du väl köpt din resa med något av kreditkorten som du hittar i listan ovanför så loggar du in i internetbanken och anmäler om att delbetala resan räntefritt. Detta kan du göra för resor i prisintervallet 3000 – 20 000 kronor. Löptiden för denna delbetalning väljer du sedan själv. I de flesta fall så kan du välja på en löptid över 6, 12 eller 24 månader. Men i vissa fall också längre.

Att delbetala resan räntefritt med kreditkortet innebär också mycket riktigt att man inte betalar någon ränta under delbetalningen. Dock behöver man vänta sig att behöva betala en administrativ avgift om runt 30 kronor i månaden så länge den löper.

Ytterligare en fördel med detta alternativ är att du kan boka och delbetala din resa räntefritt hos vilken resebyrå som helst. Detta gör att du kan välja den resebyrån med det absolut lägsta priset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *